Otavan Lähipalvelukeskus 20-vuotias!

Kun Otavasta 2000-luvun alkuvuosina monet asukaspalvelut loppuivat tai siirtyivät kaupunkiin, vuonna 1997 perustettu työosuuskunnan ylläpitämä Otavan Lähipalvelukeskus otti monet palvelumuodot hoitaakseen ja kehitti uusiakin.
Varsinkin ikääntyville ja huonosti liikkuville otavalaisille sekä kesäasukkaillekin Lähipalvelukeskuksesta on tullut korvaamaton. Sen tarjonta on monipuolinen: posti, kaupungin lähipalvelupiste yleisön nettiyhteyksineen ja lääkekaappi säästävät monelta aikaa, vaivaa ja ajokilometrejä. „Lähiksellä“ toimii itsepalvelupiste verenpaineen mittaukseen, myös jalkahoitaja ja kalevalainen jäsenkorjaaja antavat apuaan. Myynnissä on käsityö- ja lahjatavaraa ja kirppikselläkin voi tehdä löytöjä. Asioinnin päätteeksi voi istahtaa nurkkapöytään lukemaan vaikka päivän lehteä munkkikahvien ääreen.
Työosuuskunta tarjoaa myös mökkitalkkarin apua ja kotipalvelua. Uusimpana toimintona on jopa taimikon hoitoa. Työosuuskunta Otavan Lähipalvelukeskus työllistää kahden vakituisen lisäksi viisi osa-aikaista työntekijää.

Lähipalvelukeskus juhlii 20-vuotista taivaltaan torstaina 1.6. klo 10-18 Akuntie 4:ssä. Kahvittelemaan ovat tervetulleita yhteistyökumppanit, ystävät ja kylän väki!

 

Otavan Lähipalvelukeskus
Akuntie 4 (Salen vastapäätä), 50670 Otava
Aukioloajat: ma–pe 10–18
Lisätietoja: Pipa Jartti-Konnas, 050 59 144 33