Otavan eläkeläisillä ei ole vapaa-ajan ongelmia

Moni haaveilee joutilaista eläkepäivistä ja onkin sitten yllättäen yksin ja ikävystynyt. Otavan eläkeläisiin sen sijaan pätee vitsi: mikä on kahden eläkeläisen tervehdys tavatessa - kädenheilautus ja huudahdus "Hyvästi, hyvästi, ei ole aikaa!" Otavan Seudun Eläkkeensaajien yhdistyksen jäsenillä on jo pelkästään omassa piirissään tekemistä melkein joka arkipäivälle. On liikuntakerhoa, nojatuolimatkailua, askartelua, tietokonekerhoa, sanaristikon ratkomista, korttikerhoa, teatteri- ja konserttimatkoja, matkoja kotimaassa sekä muualle, ja kun useimmat jäsenet kuuluvat vielä Marttoihin, palokuntalaisiin, kalastajiin, voimistelijoihin, uimareihin tai kirkon aktivisteihin, ei ole ihme, että aina kun jotain tapahtumaa suunnitellaan, almanakat ovat ahkerassa käytössä.

Viimeksi eläkkeensaajat suunnistivat Korpikosken suuntaan Könön laavulle makkaranpaistoon. Aurinko hemmotteli 28 osallistujaa, lenkkeiltiin, laulettiin, kilpailtiin, rupateltiin - hauskaa oli!
Kerhotoiminta loppuu kesän ajaksi. Jos haluat uutena tulla syksyllä mukaan, katso netistä ohjelma- ja yhteystiedot: "Otavan Seudun Eläkkeensaajat".

Otavan Seudun Eläkkeensaajat Könön laavulla kevätauringosta ja makkarasta nauttimassa.