Otava-Seuran syyskokous 2015

Seuran syyskokous 2015 pidettiin 2.11. klo 18–20 ravintola Huvikummussa. Kokouksessa oli saapuvilla 14 henkeä. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Sami Koskiranta, joka valittiin myös jatkamaan seuran puheenjohtajana vuonna 2016.  Sihteerinä ja vuodesta 2016 alkaen myös rahastonhoitajana  toimii Leena Pulfer. Hannele Mennander jatkaa edelleen seuran kirjanpitäjänä. Hallituksen jäsenyydestä olivat pyytäneet eroa Risto Luukkonen ja Tuula Virtanen. Jäseninä jatkavat Raija Hänninen, Juhani Manninen, Seppo Koponen, Pentti Raittila, Leena Pulfer ja Sirkku Ukkonen. Hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin läsnäolleet jäsenet Leena Hulkkonen, Leila Okkonen ja Tapio Rautiainen.

Seuran toiminnantarkastajiksi valittiin Matti Väänänen ja Rauno Haapanen sekä varatoiminnantarkastajaksi Sampsa Väntsi. Raija Hänninen ja Tuula Virtanen jatkavat seuran edustajina seuran jäsenyhdistysten kokouksissa.

Seuran jäsenmaksuksi vahvistettiin tähänastinen 10 euroa vuodessa.

Käsiteltiin ja hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016.  Seura aikoo myös tulevana vuonna osallistua perinteisiin Otava-tapahtumiin, jäsen- ja kattojärjestöjen tilaisuuksiin, edistää Otavan asukasviihtyisyyttä sekä eri tavoin viestittää kaupungin viranomaisille Otavan tarpeista.

 

Loppuvuoden 2015 suunnitelmiksi kirjattiin kirkon ympärysmetsän vesakon raivaaminen talkoilla, osallistuminen joulumyyjäisiin Huvikummun mäellä sekä joululaulutilaisuuden järjestäminen opiston juhlasalissa 17.12. klo 18.