Koulutilan lankataivas kiehtoo

Tekisikö mieli kutoa omaa mattoa? Valita siihen juuri ne värit, jotka sopivat mielialaasi tai kotisi sisustukseen? Tehdä poppana pöydän piristeeksi? Ei huolta, vaikka et ole koskaan harrastanut kudontaa, tätä hermoja lepuuttavaa käsityötä.

TaikaPirta eli Minnan ja Maijan Pieni Käsityökauppa on avannut aprillipäivänä eli 1.4. Otavan koulutilalla uusissa avarissa tiloissa myynti- ja kurssitilat, joissa kahdeksat kangaspuut odottavat kutojia loimet valmiiksi viritettyinä. Ehtoisat emännät eli Maija ja Minna opastavat sinut kudonnan alkuun. Jos haluat tuoda omat matonkuteesi, se on mahdollista eli maksat vain loimista, mutta voit ostaa myös valmiit kuteet käsityökaupan suuresta väri- ja materiaalivalikoimasta. Esimerkiksi 70 senttiä leveää mattoa voit kutoa omista loimista metrihintaan 10,70, opastus mukaan lukien. Liikkeen kotisivulta löydät tietoja myös muista kursseista. Jos et itse kerkiä kutomaan, Maija ja Minna tekevät tilaustyönä haluamasi tekstiilit mieliväreilläsi.
Pienen Käsityökaupan (voiko sitä enää pieneksi kutsuakaan?) tiloissa on entiseen tapaan myynnissä kaikenlaisia lahjoiksi soveltuvia käsityötuotteita keramiikkakoruista kodin tekstiileihin. Ja lopuksi paras: käsityökaupan lankataivas! Seinät lattiasta kattoon täynnä värejä uhkuvia lankavyyhtejä, joiden rinnalla talvitaivaan revontuletkin kalpenevat. Niillä voisi jo sellaisenaan elävöittää kotinsa seinät, niistä mitään kutomatta. Käykääpä haaveilemassa!

 

TaikaPirta, Minnan ja Maijan Pieni Käsityökauppa, Koulutilantie 12, 50670 Otava. Auki: ma-pe 10-18, la 10-14. Lisätietoja: Maija/ 040 75 43 417, Minna/ 044 0587 700.

Maija Kajamäki ja Minna Pippuri uusissa liiketiloissaan Otavan Koulutilalla.

Lue lisää:

mennaan-maijalle