Kissalan perhe Otavasta lasten jouluiloksi

Kun Otavan eläkeläisten käsityökerho panee tuulemaan, syntyy näppäristä sormista kaikenlaista yllättävää. Yhtenä vuonna keskosille lonkeroita, toisena sairaalalle suloisia vauvanpeitteitä tilkkutyönä tai vanhuksille lämpimiä säärystimiä, tänä jouluna 8-henkinen kissaperhe, joka paketoidaan joululahjoiksi vähävaraisten perheiden lapsille; jakelun hoitaa Hope (=toivo)-järjestö. Kerhon vetäjän Kaarina Karttusen johdolla ommeltiin vanhoista vahvoista sohvakankaista, housuista ja tilkuista liki puolimetrisiä, pehmeitä kissoja tyynyiksi tai muuten vain leikittäviksi. Lahjapaketteihin valmistui myös melkoinen määrä sukkia ja lapasia.
Koska eläkeläisliitto ei enää tue tällaista kerhotoimintaa, on askartelumateriaalin kustannuksiin keksittävä muita lähteitä kuten arpajaiset. Tänä vuonna Otavan käsityökerholaiset ovat yhteistyönä kutoneet koulutilan joulumarkkinoilla arvottavaksi 99 (!) erivärisestä neliöstä koostuvan villapeiton. Kolmen euron arvalla voi siis  Valkean talon myyjäisissä 8.12. voittaa oikean unelman talvi-iltojen lämmönlähteeksi.
Käsityökerho kokoontuu torstaisin klo 12-15 osoitteessa Ruhalankuja 4, 50670 Otava (Karttusten omakotitalon kellarikerroksen askartelutila). Osallistuminen on ilmaista, vain kahvikupponen leivonnaisineen maksaa kaksi euroa. Kaikki käsitöistä kiinnostuneet ovat tervetulleet rattoisaan piiriin.

Kissalan perhe valmiina matkaan.

Pehmokisu pukin konttiin.

99 neliöstä kudottu lämmin villapeitto Valkean talon arpajaisiin.

Otavan eläkeläisten käsityökerhossa viihdytään yhdessä.